Umeå Träteknik & Inredning

Föjs oss här!

Tjänster / Inredning / Bokhyllor

Måttanpassat - Perfekt till ditt hem!

Vi måttanpassar bokhyllor till alla vinklar och vrår, runt fönster och dörrar, från golv till tak. En måttbeställd bokhylla passar perfekt in i ditt hem!

Specialtillverkat - Enligt dina önskemål!

Vi specialtillverkar bokhyllor enligt dina önskemål. En specialbeställd bokhylla har detaljer och utseende som inte finns någon annan stans! En specialtillverkad bokhylla blir personlig helt enligt dina drömmar och önskemål!

Platsbyggt - För bästa slutresultat!

Vi platsbygger bokhyllor i alla storlekar och utseende. En platsbyggd bokhylla blir gedigen och håller för tyngden av dina böcker i många är framöver! Vi lägger stort fokus på kvalitet & funktion och lämnar inget åt slumpen! En platsbyygd bokhylla kan inte jämföras med billiga, anonyma och massproducerade bokhyllor.

Se hur!

Video av platsbyggd bokhylla (platsmonterad)

Acceptera marknadsföring-cookies för att se denna video.

Det finns två sätt att göra en platsbyggd bokhylla. Den kan antingen tillverkas i vår verkstad och monteras på plats hemma hos dig (platsmonterad), eller så tillverkas bokhyllan från grunden direkt hemma hos dig (platstillverkad). Oavsett så blir slutresultatet vad många kallar för en platsbyggd bokhylla!

Förfrågningar & beställning- Från ide till verklighet, så går det till!

  1. Kontakta oss med din idé. Det kan vara en färdig design med ritning och mått, eller bara några första tankar. Hämta gärna inspiration från vårat galleri.
  2. Vi går vidare med din idé, antingen hjälper vi dig med formgivning, design och funktion. Eller så går vi direkt på materialval, prisalternativ och andra detaljer.
  3. Vi kommer på besök, tar mått och visar materialprover.
  4. Vi tar fram en ritning på bokhyllan.
  5. Vi tillverkar nu din bokhylla precis som du vill ha den!
  6. Vi meddelar när hyllan är redo att monteras på plats hemma hos dig.

Kontakta oss idag!