Umeå Träteknik & Inredning

Föjs oss här!

Tjänster / Inredning / Bokhyllor

Måttanpassat - Perfekt till ditt hem!

Vi måttanpassar bokhyllor till alla vinklar och vrår, runt fönster och dörrar, från golv till tak. En måttbeställd bokhylla blir personlig och passar perfekt in i ditt hem!

Specialtillverkat - Enligt dina önskemål!

Vi specialtillverkar bokhyllor enligt dina önskemål. En specialbeställd bokhylla har detaljer och utseende som inte finns någon annan stans!

Platsbyggt - Fär bästa slutresultat!

Vi platsbygger bokhyllor i alla storlekar och utseende. En platsbyggd/inbyggd bokhylla blir gedigen och håller för tyngden av dina böcker i många är framöver!

Det finns två sätt att göra en platsbyggd bokhylla. Den kan antingen tillverkas i vår verkstad och monteras på plats hemma hos dig (platsmonterad), eller så tillverkas bokhyllan från grunden direkt hemma hos dig (platstillverkad). Oavsett så blir slutresultatet vad många kallar för en platsbyggd/inbyggd bokhylla så länge den måttanpassas mot väggar och tak samt byggs fast.

Platsbyggd bokhylla (platsmonterad)

Acceptera marknadsföring-cookies för att se denna video.

Förfrågningar & beställning- Från ide till verklighet, så går det till!

  1. Kontakta oss med din idé. Det kan vara en färdig design med ritning och mått, eller bara några första tankar. Hämta gärna inspiration från vårat galleri.
  2. Vi gär vidare med din idé, antingen hjälper vi dig med formgivning, design och funktion. Eller så går vi direkt på materialval, prisalternativ och andra detaljer.
  3. Vi kommer på besök, tar mått och visar materialprover.
  4. Vi tillverkar nu din bokhylla precis som du vill ha den!
  5. Vi meddelar när hyllan är redo att monteras på plats hemma hos dig.

Kontakta oss idag!