Umeå Träteknik & Inredning

Föjs oss i vardagen här!

Tjänster / Möbelsnickeri

Möbeltillverkning - Kreativt skapande

Vi tillverkar möbler på beställning. Vi lägger stort fokus på kvalitet och funktion. De möbler vi tillverkar mest delar vi in i två kategorier i vårt galleri. Bord & sittmöbler och Förvaringsmöbler.

Vi förverkligar dina kreativa idéer och drömmar om personliga möbler. Hör av dig med din idé, så hjälper vi dig med utformning, materialval, ytbehandling och övriga detaljer. Vi snickrar efter dina önskemål!

Från idé till verklighet

  1. Kontakta oss med din idé om en möbel du vill att vi ska tillverka. Det kan vara en färdig design med ritning och mått, eller bara några första tankar.
  2. Vi går vidare med din idé, antingen hjälper vi dig med formgivning, design och funktion. Eller så går vi direkt på materialval, prisalternativ och andra detaljer.
  3. Vi tillverkar nu din möbel precis som du vill ha den!
  4. Vi meddelar när möbeln står färdig för dig att hämtas hos oss.

Kontakta oss idag

Ytbehandling & underhåll

Eftersom vi lägger stor vikt på hållbarhet och kvalitet erbjuder vi även reparationer, underhåll och ombyggnationer av möbler. En enkel slipning och ytbehandling ger nytt liv till dina trogna trämöbler. Vi vill utmana slit-och-släng-mentaliteten som finns idag. Gör det du också! För enklare ingrepp som du kan göra själv, ta del av våra tips och råd!

Skicka din förfrågan här

Limning

Länk till galleri för ytbehandling & underhåll

Vi limmar stolar, bord & sittmöbler.

Reparation

Länk till galleri för ytbehandling & underhåll

Vi lagar dina trasiga möbler, gamla som nya.

Slipning

Länk till galleri för ytbehandling & underhåll

Vi slipar möbler.

Ytbehandling

Länk till galleri för ytbehandling & underhåll

Vi ytbehandlar möbler.

Material

Genom att välja ett gediget trämaterial att jobba med har man alla förutsättningar för att få god funktion, tilltalande utseende och hållbarhet på sina möbler. Gedigna trämaterial lovar dessutom hållbarhet med ett värdigt åldrande. Självklart jobbar vi även med andra material för att kunna möta dina personliga önskemål.

Galleri - Möbelsnickeri

Besök vårt galleri och inspireras av några av de specialbeställda möbler vi tillverkat.

Länk till galleri för Möbelsnickeri