Umeå Träteknik & Inredning

Föjs oss här!

Tjänster / Inredning / Garderober

Måttanpassat - Perfekt till ditt hem!

Vi måttanpassar garderober & förvaringslösningar till alla vinklar och vrår, runt fönster och dörrar, från golv till tak. En måttbeställd garderob passar perfekt in i ditt hem!

Specialtillverkat - Enligt dina önskemål!

Vi specialtillverkar garderober & förvaringslösningar enligt dina önskemål. En specialbeställd garderob har detaljer och utseende som inte finns någon annan stans! En specialtillverkad garderob blir personlig helt enligt dina drömmar och önskemål!

Platsbyggt - För bästa slutresultat!

Vi platsbygger garderober & förvaringslösningar i alla storlekar och utseende. En platsbyggd garderob blir gedigen och håller i många är framöver! Vi lägger stort fokus på kvalitet & funktion och lämnar inget åt slumpen! En platsbyygd garderob kan inte jämföras med billiga, anonyma och massproducerade garderober.

Se hur!

Video av platsbyggd allt-i-ett-hylla (platstillverkad)

Acceptera marknadsföring-cookies för att se denna video.

Det finns två sätt att göra en platsbyggd garderob. Den kan antingen tillverkas i vår verkstad och monteras på plats hemma hos dig (platsmonterad), eller så tillverkas garderoben från grunden direkt hemma hos dig (platstillverkad). Oavsett så blir slutresultatet vad många kallar för en platsbyggd garderob så länge den måttanpassas mot väggar och tak samt byggs fast.

Förfrågningar & beställning- Från ide till verklighet, så går det till!

  1. Kontakta oss med din idé. Det kan vara en färdig design med ritning och mått, eller bara några första tankar. Hämta gärna inspiration från vårat galleri.
  2. Vi går vidare med din idé, antingen hjälper vi dig med formgivning, design och funktion. Eller så går vi direkt på materialval, prisalternativ och andra detaljer.
  3. Vi kommer på besök, tar mått och visar materialprover.
  4. Vi tar fram en ritning på garderoben.
  5. Vi tillverkar nu din garderob precis som du vill ha den!
  6. Vi meddelar när garderoben är redo att monteras på plats hemma hos dig.

Kontakta oss idag!