Umeå Träteknik & Inredning

Föjs oss här!

Tjänster / Möbelsnickeri

Möbeltillverkning

Vi har ingen serieproduktion. Vi tillverkar endast möbler på beställning. Det tar lite längre tid och kostar lite mer. Fördelen är att de blir helt enligt dina drömmar och önskemål! Vi lägger stort fokus på kvalitet & funktion och lämnar inget åt slumpen!

De möbler vi till största del tillverkar delar vi in i två kategorier i vårt galleri. Bord & sittmöbler och Förvaringsmöbler.

Hållbar design

Vi brinner för hållbar design. Vi snickrar med gedigna trämaterial & traditionella metoder som lovar kvalitet och hållbarhet. Vi har högre ambitioner än billiga, anonyma och massproducerade möbler.

Kreativt skapande

Vi förverkligar dina kreativa idéer och drömmar om personliga möbler. Här av dig med din idé, så hjälper vi dig med utformning, materialval, ytbehandling och övriga detaljer. Vi snickrar efter dina önskemål!

Förfrågningar & beställning

- Från idé till verklighet, så går det till!

  1. Kontakta oss med din idé om en möbel du vill förverkliga. Det kan vara en färdig design med ritning och mått, eller bara några första tankar. Hämta gärna inspiration från vårat galleri.
  2. Vi går vidare med din idé, antingen hjälper vi dig med formgivning, design och funktion. Eller så går vi direkt på materialval, prisalternativ och andra detaljer.
  3. Vi tillverkar nu din möbel precis som du vill ha den!
  4. Vi meddelar när möbeln står färdig för dig att hämtas hos oss.

Skicka din förfrågan här

Renovering, ytbehandling & underhåll

Eftersom vi lägger stor vikt på hållbarhet erbjuder vi även reparationer, ytbehandling & underhåll av möbler. En enkel slipning och ytbehandling ger nytt liv till ditt trogna matbord. Vi limmar om dina favoritstolar, självklart med bästa resultat. Vi vill utmana slit-och-släng-mentaliteten som finns idag. Gör det du också!

Skicka din förfrågan här

Om du vill försöka själv, t.ex. ytbehandla dina bänkskivorna i köket så kan du ta hjälp av våra tips och råd!